MISS PIZZA

MISS PIZZA Miss Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Miss Pizza. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 23:10 Heel lang moeten wachten op onze bestelling
16 jul 2022 om 19:52 De 3 pizza waren niet goed gebakken
13 jul 2022 om 5:46 De pasta carbonara zag er vreselijk uit. Heel droog. Heel weinig saus. Rare rode kleur in. Smaakte echt niet lekker.
9 jul 2022 om 21:52 Perfect..1 van de lekkerste ik al gegeten heb
9 jul 2022 om 19:53 Lange leveringstijd en kruiden op pizza smaakt niet zo lekker
9 jul 2022 om 9:13 Lekkere pizza"s en snelle levering.. Bij afhalen ook steeds even vriendelijk en je krijgt soms een gratis drankje.
6 jul 2022 om 12:01 Vlotte levering, warm en lekker, zeer vriendelijke bezorging. TOP !!!
29 jun 2022 om 19:23 70min waiting for kapsalon? When i received my order i was not hungry any more. Kapsalon not so nice... i cannot recommend!
26 jun 2022 om 8:17 Lekker eten en prima service
25 jun 2022 om 11:46 We bestellen hier regelmatig en zoals altijd is het eten warm en lekker ondanks de aftsand.
24 jun 2022 om 20:49 1 van de 2 pizzas die we bestelden was niet de juiste en we hadden ook extra olijven gevraagde, die lagen der ook niet op.
23 jun 2022 om 15:34 alles was correct Bedankt