MISS PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Miss Pizza. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 22:28 Pasta diabollique was echt niet lekker, geen smaak en de scampi’s waren rauw!
6 jul 2024 om 20:30 Heel lekker..nog nooit zo snel bediend geweest
3 jul 2024 om 22:22 Ik bestelde een bbq chicken en kreeg een pizza margherita dat niet te eten was … hier bestel ik nooit meer!!!
21 jun 2024 om 20:55 Heel lekker ! Een kleine schotel besteld en een grote gekregen. :) Bezorging was op tijd en heel vriendelijk.
16 jun 2024 om 21:43 Site spreekt van 25-50 minuten, het worden er dan 90 waarbij de "volg je bestelling" het laatste kwartier aangeeft dat je bestelling er dadelijk gaat zijn. Het kan zeer druk zijn, maar ik heb liever dat ze te hoog schatten en sneller leveren dan dit
15 jun 2024 om 22:35 Slechte ervaring, de durum deeg was rouw en de groenten waren plat, de pita brood was plat en nat de groenten waren ook plat enkel Turkse pizza was gebakken langs de buiten zijde. Zeer slechte ervaring, zonde van geld! Er zijn veel beter in de buurt
14 jun 2024 om 22:43 Alles lekker
17 mei 2024 om 19:04 Lekker en altijd warm geleverd
5 mei 2024 om 19:58 Heel lekker. Maar bij een schotel mag wel wat meer saus aanwezig zijn ..Deze heb ik niet geproefd.. Voor de rest PERFECT!!
27 apr 2024 om 20:23 Deze keer veel frieten maar weinig vlees. Moest de kip ver zoeken. Maar toch heeft het weer gesmaakt
26 apr 2024 om 19:47 Het was lekker
25 apr 2024 om 6:38 Super snelle levering! Pizza's waren heerlijk warm!